Individuele begeleiding

Individueel

Elk kind  is uniek. ’Jet voor kids’ stelt de coaching-sessies voor elk kind op maat samen. Een kindercoachingstraject heeft meestal een vaste volgorde.

Kennismakingsgesprek

Graag maken wij kennis in een gesprek van ongeveer een half uur. Tijdens dit gesprek kijken we of het klikt en of  ’Jet voor kids’ een zinvolle toevoeging is voor jou en je kind.
Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend, je bent tot niets verplicht.

Intakegesprek

Als je geïnteresseerd bent, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur. Voorafgaand hieraan ontvang je een vragenlijst die we tijdens het intakegesprek zullen doornemen. Zo heb je ruim de tijd om je goed voor te bereiden en na te denken over wat je van mij verwacht.

Tijdens het intakegesprek zullen we de doelstellingen zo concreet mogelijk formuleren, en zullen we bespreken wat ik voor jou en je kind kan betekenen.

Coaching-sessies

In de coaching-sessies werkt ‘Jet voor kids’ op individuele basis met je kind, spelenderwijs en passend bij de interesse gebieden van je kind. Omdat elk kind uniek is worden de sessies specifiek op hem of haar afgestemd. We zullen lezen, tekenen, knutselen en praten naargelang de belangstellingen van je kind.

Het is goed mogelijk dat er opdrachten voor thuis meegegeven worden naar aanleiding van een sessie. Er wordt van jou verwacht dat je je kind daarbij helpt, en positief stimuleert met elke stap op de goede weg. Na iedere vijfde sessie plannen we een oudergesprek, waarin we de vorderingen van je kind bespreken.

Het aantal sessies is geheel afhankelijk van de doelstellingen en de voortgang. Gemiddeld kun je rekenen op 5 tot 10 keer.

Evaluatiegesprek

Het coachingstraject wordt afgerond met een evaluatiegesprek. We bespreken hoe je kind zich heeft ontwikkeld, welke doelstellingen we hebben behaald, en of er dingen zijn waar jij en je kind nog rekening mee kunnen houden of aan kunnen werken.